Твердопаливні котли тривалого горіння Altep

Котли ALtep – це високотехнологічні, твердопаливні котли верхнього горіння палива. Тривалість роботи таких котлів становить від 8 до 24 годин, але при наявності акумулятора, можна підвищити до 48 годин!

Котли Альтеп призначені для водяної системи опалення. Тепло виходить завдяки згорянню: дров, вугілля (кам’яного або бурого), пелетів, паливних брикетів, торфу, тирси, горючих сланців, коксу, вівса, антрациту і тріска.

Корпус котлів виготовлений зі сталі, товщина стінок становить 6 мм. через що термін служби котлів 15 років. У верхній частині теплообмінника знаходиться 4 димові канали. Теплообмінник виконаний у вигляді широких полиць, це забезпечує високий рівень тепловіддачі, з рівнем ККД в районі 86%.

У нижній камері горіння розташована колосникова решітка з товстостінних безшовних труб, які наповнені водою. Які забезпечують додатковий теплообмін.

Для підтримки температури використовується регулятор тяги, який працює без електрики. Але за бажанням можна встановити автоматичну систему з вентиляцією.

Для сипучих видів палива дверцята зроблені з нахилом. А для уникнення диму в приміщенні, дверцята щільно притиснуті до стінок і додатково є ущільнювальний шнур.

Робота котла відбувається під управлінням механічного регулятора тяги. Він, шляхом ослаблення або збільшення навантаження на ціль, регулює нахил заслін для подачі повітря для камери згоряння. Але можна додатково встановити комплект електронного управління.

Перевагою котлів Альтеп є:

Високий ККД в районі 86%;
Тривалість горіння до 24 годин, з можливістю підвищити до 48 (для 48 годин є спеціальна модель Altep DUO UNI PLUS з акумулюючої ємністю);
Міцний і товстий шар металу корпусу;
Колосникові грати з водою;
Багатоточкова Система подачі повітря;
Програматор з вентиляцією;
Похила дверцята;
Вихід димоходу в формі кола.

У комплекті з котлом також йдуть:

Ящик для золи;
Кочерга;
Щітка;
Запобіжний клапан;
Інструкція;
Паспорт.

Перевагою даних котлів є те, що їх необхідно завантажувати всього раз в день

Виробляються котли в Україні, заводчик дає 36 місяців гарантії на установку, встановлюватися на підлозі.

Adblock
detector